Αν σκεφτεί κανείς πως από τη θέση του καλεσμένου στο The 2Night Show έχουν ακουστεί μερικά από τα πιο άβολα, ακαλαίσθητα ή αδιάφορα τσιτάτα της μικρής οθόνης, δεν θα περίμενε κανείς να δει έναν τέτοιο καλεσμένο απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ευτυχώς όμως, υπάρχει η εξαίρεση για να επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του late night show του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο Άγγελος Πεντάρης. Ποιος είναι, θα μου πείτε… Λογικό δεν είναι η Ιωάννα Τούνη να σας κάνει give away τα Bubblegum για να τον ξέρετε. Ο Άγγελος είναι ο ντράμερ που εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και συγκίνησε με την ιστορία του. Από την πρόωρη γέννα που είχε διαγνώστηκε με παράλυση, όμως μετά από σκληρό αγώνα τα κατάφερε και σήμερα μπορεί και παίζει ντραμς. Και ναι, ρε παιδιά, αυτός είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά εμπνέει.
“Από 9 μηνών ξεκίνησα φυσικοθεραπείες και δεν έχω σταματήσει μέχρι τώρα που είμαι 25 ετών. Είμαι πολύ τυχερός για όλη την οικογένεια μου, όλοι με στήριξαν. Είναι σημαντικό να έχεις ένα στήριγμα και εγώ είχα παραπάνω στηρίγματα. Ακόμα κάνω μαθήματα ντραμς. Το ήθελα από πάντα. Με πολλή προσπάθεια εξελίχθηκε και το επίπεδο μου. Η αγάπη ήταν πάντα εκεί. Πολλές οι δύσκολες στιγμές. Οι προκλήσεις πάντα συνεχίζονται. Να είσαι καλά με τον εαυτό σου έχει σημασία” είπε αυτό το γλυκύτατο παλικάρι, που με αξιοπρέπεια μίλησε για έναν προσωπικό αγώνα δρόμου που κάνει από την πρώτη μέρα της ζωής του.
Και αυτός ο καλεσμένος, στην ίδια πολυθρόνα, από όλους εμάς έτυχε μικρότερης αναπαραγωγής σε σχέση με όσα ανούσια είχαμε ακούσει πέρυσι από τη Super Κική για παράδειγμα, όταν διαλαλούσε ότι έκανε ναρκωτικά και πήγε φυλακή για έναν άντρα. Αυτός ο καλεσμένος δεν σχολιάστηκε τόσο σε σχέση με τις ανουσιότητες που είχε η Μαρία Ιωαννίδου στο “Πρωινό” ή ο Κόρο στο HELLO!. Μη μιλήσω για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, αφήστε το. Αυτός ο καλεσμένος, λοιπόν, αν ήταν σε μια άλλη λιγότερο προβεβλημένη και συστημική εκπομπή, σε ένα talk show της ΕΡΤ2 για παράδειγμα, δεν θα ήταν καν κομμάτι της επικαιρότητάς μας. Θα μιλούσε ένα παράλληλο σύμπαν που αξία έχει η ουσία και το “αστέρι”, αλλά δεν έχει προβολή και απήχηση. Αυτός ο καλεσμένος χρειαζόταν, μάλιστα, να λάβει… πάσα από την Κατερίνα Στικούδη. Γιατί αυτός είναι ο κόσμος της τηλεόρασης.
Και για να πω και κάτι για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αυτή την εκπομπή που πολλές φορές διαβάζομαι -κατά το ακούγομαι- σαν να μη συμπαθώ ή επιλέγω ποτέ. Προσωπικά την παρακολουθώ συχνότατα. Αν είχε περισσότερα τέτοια παραδείγματα, θα είχα αναφερθεί πολλές περισσότερες φορές στο “The 2Night Show” για καλό. Δεν χρειαζόταν να φέρουμε τόσους ίδιους καλεσμένους, δεν υπήρχε λόγος να δούμε τόσα χαζά παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια. Χρειαζόταν μόνο να φανεί και κάτι καλύτερο ανάμεσα στους διάφορους τράπερ, στους ινφλουένσερ της κακιάς ώρας και όλη αυτή τη σάρα και μάρα που έχουμε δει κατά καιρούς. Αλλά ας παραδεχθώ πως είχε τον σεβασμό μου όταν έβγαζε πρώτος αυτός τον πατέρα Χρήστο Μήτσιο ή τον Κώστα Λαχανά. Χρειάζονται λοιπόν πραγματικοί influencers σε αυτή τη ζωή. Και όταν θα τους συναντάμε, από εμένα θα έχετε ένα μεγάλο “μπράβο” Κύριε Αρναούτογλου.
https://www.yupiii.gr/gossip/c331808/mprabo-kurie-arnaoutoglou-autoi-einai-pragmatikoi-influencers